Over deze site

Welkom in het loopbaanportaal van de Stichting CAO voor Contractspelers

Het loopbaanportaal van de Stichting CAO voor Contractspelers is ontwikkeld om jou te ondersteunen bij het maken van jouw volgende loopbaanstap. De vragenlijsten, tests en oefeningen in dit portaal helpen je om te ontdekken wie je bent en wat ontwikkelmogelijkheden voor je zijn (Talenten). Vervolgens ondersteunt het bij het vinden van jouw ambities en bij het onderzoeken in welke functie of werkveld jij het best tot je recht komt (Wensen). Alle uitkomsten en dus alle kenmerken, wensen en belangrijke informatie over jou, kan je clusteren in het ik-profiel (Profiel). Ook vind je tools om vervolgens een actieplan te maken en om zelfstandig je weg te vinden op de arbeidsmarkt op zoek naar nieuwe kansen en mogelijkheden (Loopbaanstappen).

Bij elk onderdeel van het portaal tref je een korte uitleg. Ook wordt er per oefening of vragenlijst toegelicht waarvoor je de oefening kan gebruiken en wat het voor je op kan leveren.

Mocht je opmerkingen of vragen hebben, geef deze dan alsjeblieft door aan jouw loopbaanadviseur, of mail deze naar a.ebbinge@vvcs.nl. Jouw mening en ervaring met het portaal is voor ons belangrijk en stelt ons in staat om het portaal zo goed mogelijk te laten aansluiten bij jouw wensen als gebruiker.

Uiteraard zijn de loopbaancoaches van de VVCS en ProProf bereid je in dit proces actief e begeleiden. Ben je lid van de VVCS bel dan de VVCS (023-5546930) en vraag naar Arjan Ebbinge of Suzanne Bakker.
Ben je lid van ProProf bel dan met Ko Andriessen (06-26146549).